dr. Radics Ottó, webdesigner és sitebuilder

Helló!

dr. Radics Ottó vagyok,
szabadúszó webdesigner és webfejlesztő

Abban segítek, hogy könnyedén és hatékonyan jelenj meg az interneten: weboldalkészítéssel, valamint a hozzá tartozó tervezéssel és tanácsadással foglalkozom.

Ha arra vagy kíváncsi, korábban miken dolgoztam, a gombra kattintva megnézheted őket:

Megnézem a munkáidat!

dr. Radics Ottó, webdesigner és sitebuilder

Kérj ajánlatot!

Ha szimpatikus vagyok, vagy szeretnéd egy turmix kávé mellett átbeszélni néhány kérdésedet, vedd fel velem a kapcsolatot

Miért bízz meg bennem?

Közvetlen kapcsolat

Nincsenek felesleges körök, csak közvetlen kapcsolat hozzám: nem kell megvárnod, míg a kapcsolattartó továbbítani tudja a kérdésedet és aztán vissza neked a kapott választ, mert személyesen mi egyeztetünk, mások bevonása nélkül!

Abszolút a Te igényeidet tartom szem előtt!

Figyelek Rád és a feladatra, meghallgatom az igényeidet! A Te üzleti érdekeidet szem előtt tartva készítem el a weboldaladat. Ha esetleg jobb megoldás is létezik a problémádra, ne aggódj, nem fogom eltitkolni!

Magyarul beszélek

Hidd el, minden teljesen érthető lesz! Nem azért fogsz komolyan venni, mert informatikus-halandzsázok, hanem mert értelmesen meg tudod velemi beszélni, hogy mire van szükséged.

Imádom, amit csinálok - végülis ez a lényeg, nem?

Ajánlatot kérek!

Mivel dolgozom?

Bulma
Craft CMS
GitLab
Gulp
Manjaro
npm
Sage
Sass
Slack
Trello

Elégedett ügyfeleim mondták

A Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium weboldalának megújítása során kialakult együttműködésünk Ottóval nemcsak egy díjat hozott a házhoz, hanem több más szakkollégium is ihletést kapott, mi pedig jó szívvel tudtuk őt ajánlani. Azóta már belső adatkezelő és adminisztrátori rendszerünket is vele fejlesztettük, amely szintén pilot-jellegű és arra számítunk, hogy olyan jó és alapos megoldásokat tudtunk együtt kidolgozni, amelyeket bátran máshol is átvesznek majd. Ottó mindeközben végig megbízható, és ami különösen fontos az informatikusok és nem-informatikusok közti együttműködésben: rendkívül kommunikatív és érthető, elérhető maradt.

Ottóval 2014-ben ismerkedtünk meg, s 2016-ban őt bíztuk meg új honlapunk elkészítésével. A korábbi pozitív tapasztalatok a közös munka során további megerősítésre kerültek:

Mobilitás: hiába van több száz kilométerre tőlünk, ha szükséges azonnal utazik személyes egyeztetésre
Precizitás: a kért munkákat pontosan elvégzi, ha kell többször elölről kezdve, míg megfelelő nem lesz
Határidő: a megbeszélt feladatok a megbeszélt időre elkészülnek
Tanulékonyság: a faiparra és ránk jellemző egyediségek gyors megértése, azok megfelelő alkalmazása (pl. online lapszabászati megrendelőlap)
Tudásbázis: hozzáértése minket lenyűgözött
Saját ötletek, tippek bemutatása, azok használati előnyének ismertetése, majd alkalmazása
Megbízhatóság, rugalmasság: éjjel-nappal elérhető, probléma esetén azonnal intézkedik

Az elindított honlap a támasztott igényeinknek 100%-ban megfelel, már 1 hónap elteltével érezzük az általa bekövetkezett pozitív változásokat. Ottót nem csak ismerőseinknek, barátainknak, de a versenytársaknak is szívesen ajánljuk, ha egy "tuti" honlapot szeretnének!

Köszönöm az exkluzív supportot és a gyorsaságot Ottó, ez tényleg példátlan az eddigi tapasztalataim alapján. Eddig azt gondoltam, hogy fejlesztési munkákban a „gyorsan”, „jót”, „kedvező áron” hármasból egyszerre csak kettőt lehet választani, most bebizonyítottad, hogy tévedek.

Egy weboldal elkészítése nem csak a szép kinézetről szól, rengeteg munka fekszik a gyors működésben, a tökéletes megjelenésben a legkülönbözőbb képernyő felbontásokon és az optimalizált kódfelépítésben, hogy a keresőmotorok minden információt ki tudjanak nyerni az oldalról. Ottó naprakész és széleskörű ismeretekkel rendelkezik ezekről a szabad szemmel nem látható dolgokról, ezért örülök, hogy őt biztam meg éttermünk weboldalának elkészítésével.

A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club nevében köszönöm a remek és gyors munkát, amellyel a BEAC rendezésében zajló Nemzeti Leány Kadett Bajnokság döntőjének sikeréhez hozzájárultatok. Az eseményre létrehozott új aloldal modern, letisztult, és a BEAC arculatához illeszkedő lett. Az oldal nézettségének növekedéséhez pedig ezek a változások is nagyban hozzájárultak.

Saját honlapom készítéséhez kértem segítséget Ottótól, korábbi jó referenciája alapján. A designban, a funkciók megtervezésében, a technikai megvalósításban - számomra - varázslói szinten és minőségben működött. Ami miatt azonban kifejezetten ajánlom Ottót, az a figyelme, türelme és ügyfél-értése.

Radics Ottóval, a Webmenedzser.hu tulajdonosával közel egy éve dolgozom együtt. Ottót a szakma legkiválóbb embereként említeném: nem csak hogy mindenhez ért, de mindent tudni is akar, ami munkáját illeti. A végletekig kitartva, időt és fáradságot nem kímélve még azt is megcsinálja, amire mások azt mondanák: "Erre biztosan képtelen". Nála nincs lehetetlen! Nyugodtan rábízhatja magát bárki. Mindemellett gyors, megbízható és precíz :)

Sokat gondolkodtam, mit is kéne írnom, de nem kaptam ihletet, ezért csak egyszerűen, lényegre törően azt tudom mondani, hogy jó vagy, gyors vagy, elégedett vagyok a munkáddal és a kommunikációddal is! Ez utóbbi lehet, hogy másoknak nem mérvadó, de számomra nagyon fontos!

Az általunk megrendelt és elkészült oldallal teljesen elégedett vagyok. Rövid idő alatt kaptam minőségi munkát, segítséget az együtt tervezésben, rugalmasságot minden szinten. Úgy érzem, ár/érték arányban is nagyon jól választottam.

Radics Ottóval, a Webmenedzser.hu tulajdonosával közel egy éve dolgozom együtt. Ottót a szakma legkiválóbb embereként említeném: nem csak hogy mindenhez ért, de mindent tudni is akar, ami munkáját illeti. A végletekig kitartva, időt és fáradságot nem kímélve még azt is megcsinálja, amire mások azt mondanák: "Erre biztosan képtelen". Nála nincs lehetetlen! Nyugodtan rábízhatja magát bárki. Mindemellett gyors, megbízható és precíz :)

A nyitottságod a problémáimra, kéréseimre, a rugalmasságod a megvalósításra és a szokatlanul gyors reakcióid engem további együttműködésre ösztönöznek, bízom benne, hogy továbbra is számíthatok rád.